JUBILEUM

In 2020 viert TOONKUNSTKOOR EMMEN het 75 jarig jubileum. We willen dat niet ongemerkt voorbij laten gaan. 

Gedurende 2020 zullen wij diverse activiteiten ontplooien op weg naar ons afsluitend JUBILEUM CONCERT op zaterdag 7 november 2020 in het ATLAS theater waar wij twee muziekstukken ten gehore zullen brengen. Met het welbekende Requiem van Mozart herdenken wij dat eveneens 75 jaar geleden wij onze vrijheid terugkregen. Dat wij in deze afgelopen 75 jaar veel mooie concerten hebben kunnen uitvoeren vieren wij met de Lobgesang Symfonie van Mendelssohn. 

Vanaf 1 juni 2018 tellen we de 75 weken af naar deze zaterdag 7 november 2020. Iedere week zullen wij, door middel van een afbeelding op onze Facebookpagina’s van ons laten horen met korte en interessante feitjes uit het 75 jarig archief en weetjes die betrekking hebben op deze programmering en daaraan verbonden randactiviteiten.

Like en houdt onze Facebookpagina’s goed in de gaten. 
Ga daarvoor naar:

TOONKUNSTKOOR EMMEN

Kinder TOONKUNSTKOOR EMMEN

Hieronder worden op Facebook gedeelde afbeeldingen verzameld:We werken wel stevig door maar genieten met zijn allen ook van vakantie. Tijdens de zomervakantie wordt er niet gerepeteerd!correctie: het is ZEKER 66 weken tot aan het jubileumconcert. In werkelijkheid zijn het er zelf nog zeventig.

excuses voor de misleiding door deze foute noot!


Ook ons archief is oud. dat is te zien aan de vergeelde papieren in oude ordners.
De komende tijd kunt u meer afbeeldingen en meer nieuwtjes uit ons 74 jarig archief verwachten.
Mijn naam is Tryno Duursma en ik zing als tenor sinds 2016, met veel plezier en genot, mee in het TOONKUNSTKOOR EMMEN.
Naast het zingen ben ik de website- en de Facebookbeheerder.
Concert in oude concertzaal Emmen.
Voor meer info kopieer de volgende link naar internet: http://www.historisch-emmen.nl/centrum/marktplein/mp14.htm#Concertzaal: