KinderTOONKUNSTKOOR EMMEN

TOONKUNSTKOOR EMMEN (TKE) heeft in 2014 het KinderTOONKUNSTKOOR EMMEN (KTKE) opgericht. Afhankelijk van het aantal leden en de leeftijdsopbouw van de kinderen wordt het koor zonodig in twee groepen verdeeld.

Vanaf 28 augustus neemt Jeroen Zijlstra het dirigentenstokje over van Martine Salomons. Het KTKE oefent op woensdag in de Schepershof aan het Waal in Emmerhout te Emmen. De eerstvolgende repetitie na de vakantie is op woensdag 28 augustus van 18.15-19.00 uur. Ook daar mag je gratis komen kennismaken.


Het kinderkoor wordt regelmatig gevraagd voor optredens o.a. in verzorgingstehuizen, treedt op tijdens de zomerconcerten van TKE en verzorgde in december 2016 een deel van het Kerstconcert van het Emmens Mannenkoor. In december 2017 traden zij op met Laus Deo, zongen zij in een Kinderconcert met leerlingen van de muziekschool MM en tijdens Sterren Stralen op het Plein. Vanaf 2017 verleent het KTKE jaarlijks haar medewerking aan de uitvoering van de Matthäus Passion op Goede Vrijdag in de Grote Kerk te Emmen. In 2016 won het de 2e prijs bij het Drents liedjesfestival.

Het KTKE bestaat dit jaar in september 5 jaar. Dat wordt op 14 september gevierd met een gezellige musical Sing-along. Alle kinderen uit Emmen e.o. en de ouders worden hiervoor van harte uitgenodigd. Zie voor meer informatie de flyer op deze pagina of op de nieuwspagina van deze website.

Wij zien je graag bij de Musical Sing-along of op een repetitie en neem je vriendjes of vriendinnetjes mee!