NIEUWS en INFORMATIE

Musical Sing-Along

KTKE viert zijn vijfjarige bestaan met een muzikale activiteit op 14 september in de Schepershof in Emmerhout.

Op deze zaterdag van 15.30-17.00 uur zijn alle kinderen uit Emmen e.o. welkom in de Schepershof om mee te komen zingen met een Musical Sing-along!

We studeren bekende musicalnummers in en voeren ze uit voor publiek tussen 16.30 en +/_ 17.00 uur.

Probeer dan maar eens niet mee te zingen!

Algehele leiding: Martine Salomons en Jeroen Zijlstra.  

Komt allen luisteren!

Da capo al fine (van begin tot eind),

Soms herhaal je passages uit een muziekstuk maar vaak is er een begin en komt er ook een duidelijk eind. Zo komt er ook een eind aan de begeleiding van ons koor door dirigent Iassen Raykov. 

Iassen heeft te kennen gegeven dat hij in 2021 zal stoppen als dirigent van het TOONKUNSTKOOR EMMEN. Het kan voor een ieder goed zijn om een nieuwe start te maken en ook voor ons koor kan nieuwe inbreng van een nieuwe dirigent positief uitwerken.

Tot aan zijn vertrek hebben we nog vier mooie projecten die we samen met Iassen Raykov zullen uitvoeren. Kijk voor meer informatie over de nog samen uit te voeren werken bij aankomende concerten op deze website. Met de Matthäus Passion op Goede Vrijdag 2021 zal de samenwerking tot een eind komen.

Da capo al fine: we zullen met veel plezier dit “muziekstuk” met Iassen uitzingen. Na de zomervakantie zal een commissie zich bezig houden met het zoeken van een nieuwe dirigent. We hebben het volste vertrouwen dat er een nieuwe dirigent zal komen waarmee we in Emmen opnieuw “da capo” prachtige uitvoeringen ten gehore zullen brengen.

Het meest sensitieve muzikale instrument is de menselijke ziel. Het daaropvolgende meest sensitieve instrument is de menselijk stem. Men moet de ziel puur maken totdat deze hoorbaar wordt.

Arvo Pärt

mail de secretaris

Emmer Uitmarkt moet groot feest worden

Ook TOONKUNSTKOOR EMMEN en KinderTOONKUNSTKOOR EMMEN presenteren zich op de

EMMER UITMARKT.

Wil je informatie over concerten? Of denk je erover om je aan te sluiten als lid van 1 van beide koren, kom langs en ervaar hoe leuk het lid zijn is en hoor heerlijk het is om samen te zingen.

volg het TOONKUNSTKOOR EMMEN op de 2 Facebook pagina’s en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.
Er is één pagina voor volwassenen en één pagina voor het Kinderkoor.