JUBILEUM

In 2020 viert TOONKUNSTKOOR EMMEN het 75 jarig jubileum. We willen dat niet ongemerkt voorbij laten gaan. 

Gedurende 2020 zullen wij diverse activiteiten ontplooien op weg naar ons afsluitend JUBILEUM CONCERT op zaterdag 7 november 2020 in het ATLAS theater waar wij twee muziekstukken ten gehore zullen brengen. Met het welbekende Requiem van Mozart herdenken wij dat eveneens 75 jaar geleden wij onze vrijheid terugkregen. Dat wij in deze afgelopen 75 jaar veel mooie concerten hebben kunnen uitvoeren vieren wij met de Lobgesang Symfonie van Mendelssohn. 

Vanaf 1 juni 2019 tellen we de 75 weken af naar deze zaterdag 7 november 2020. Iedere week zullen wij, door middel van een afbeelding op onze Facebookpagina’s van ons laten horen met korte en interessante feitjes uit het 75 jarig archief en weetjes die betrekking hebben op deze programmering en daaraan verbonden randactiviteiten.

Vanaf januari willen wij u ook op de hoogte houden van alle actuele ontwikkelingen door middel van een nieuws brief. De eerste nieuwsbrief kunt u lezen door op onderstaande link te klikken.

1e Nieuwsbrief januari 2020

Op het tabblad NIEUWS en INFORMATIE (klikken op onderstaande link) kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief zodat u deze een volgende keer automatisch toegestuurd krijgt.

NIEUWS en INFORMATIE

Like en houdt onze Facebookpagina’s, dan blijft u ook op de hoogte van het meest actuele nieuws. Ga daarvoor naar:

TOONKUNSTKOOR EMMEN

Kinder TOONKUNSTKOOR EMMEN

Hieronder worden op Facebook gedeelde afbeeldingen verzameld: