JUBILEUM

In 2020 bestond TOONKUNSTKOOR EMMEN 75 jaar. Aanvankelijk hadden we dat willen vieren met een mooi concertprogramma. Vanwege de maatregelen rond het Corona virus hebben we deze concerten moeten uitstellen.

De nieuwe data zijn: 

Johannes Passion : Goede Vrijdag 15 april 2022 in de Grote Kerk te Emmen
(helaas gaat de uitvoering op Goede Vrijdag 2 april 2021 niet door)

Jubileum Concert: vrijdag 5 november 2021 in het ATLAS theater te Emmen

In het Jubileum Concert voeren wij twee werken uit: het welbekende Requiem van Mozart waarmee we herdenken dat we 75 jaar geleden onze vrijheid terugkregen en de Lobgesang Symfonie voor orkest, groot koor en solisten van Mendelssohn waarmee we vieren dat wij in deze afgelopen 75 jaar veel mooie concerten hebben kunnen uitvoeren.

Gastzangers

Met betrekking tot dit Jubileum Concert is het mogelijk om mee te zingen als gastzanger. Voor meer informatie en aanmelding als gastzanger raadpleegt u:

informatie en inschrijving als gastzanger.

Nieuwsbrief

Via een nieuwsbrief willen wij u op de hoogte houden van alle actuele ontwikkelingen met betrekking tot ons jubileumconcert.

Op het tabblad NIEUWS en INFORMATIE kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief zodat u deze een volgende keer automatisch toegestuurd krijgt.

Facebook aftel carrousel

Vanaf 1 juni 2019 telden we 75 weken af naar de datum waarop wij ons jubileum met een concert wilden vieren. Dit aftellen deden wij door middel het plaatsen van afbeeldingen op onze Facebookpagina’s met korte en interessante feitjes uit het 75-jarig archief en weetjes die betrekking hadden op de programmering van ons Jubileum Concert en de daaraan verbonden randactiviteiten.

Door de Coronacrisis is het plaatsen van afbeeldingen gestaakt. Hopelijk kunnen we vanaf begin april 2021 de serie vervolgen op weg naar het Jubileum Concert op vrijdag 5 november 2021.

Like en volg onze Facebookpagina, dan blijft u ook op de hoogte van het meest actuele nieuws. Ga daarvoor naar:

TOONKUNSTKOOR EMMEN

Hieronder worden de reeds op Facebook gedeelde afbeeldingen getoond: