JUBILEUM

In 2020 bestond TOONKUNSTKOOR EMMEN 75 jaar. Aanvankelijk zouden wij dit vieren met een uitvoering van de Johannes Passion op Goede Vrijdag en een mooi groots Jubileum Concert. Vanwege de maatregelen rond het Corona virus konden deze concerten niet doorgaan en staan nu gepland voor 2022 en 2023.

De nieuwe data zijn:

Johannes Passion : Goede Vrijdag 2023

Jubileum Concert: vrijdag 10 juni 2022 in het ATLAS theater te Emmen

In het Jubileum Concert voeren wij twee werken uit: het welbekende Requiem van Mozart waarmee we herdenken dat we 75 jaar geleden onze vrijheid terugkregen en de Lobgesang Symfonie voor orkest, groot koor en solisten van Mendelssohn waarmee we vieren dat wij in deze afgelopen 75 jaar veel mooie concerten hebben kunnen uitvoeren.

Nieuwsbrief

Via een nieuwsbrief willen wij u op de hoogte houden van alle actuele ontwikkelingen met betrekking tot ons jubileumconcert.

Op het tabblad NIEUWS EN INFORMATIE kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief zodat u deze een volgende keer automatisch toegestuurd krijgt.

Facebook aftel carrousel

Vanaf 1 juni 2019 telden we 75 weken af naar de datum waarop wij ons jubileum met een concert wilden vieren. Dit aftellen deden wij door middel het plaatsen van afbeeldingen op onze Facebookpagina’s met korte en interessante feitjes uit het 75-jarig archief en weetjes die betrekking hadden op de programmering van ons Jubileum Concert en de daaraan verbonden randactiviteiten. Vanwege Corona is het plaatsen van posts gestaakt bij “nog 32 weken te gaan”.

Als gevolg van de versoepelingen in het Corona-beleid starten we opnieuw met een aftelreeks. Vanaf 23 februari tellen we vanaf 15 weken terug naar het Jubileum Concert op vrijdag 10 juni 2022.

Like en volg onze Facebookpagina, dan blijft u ook op de hoogte van het meest actuele nieuws. Ga daarvoor naar:

TOONKUNSTKOOR EMMEN

Hieronder worden de reeds op Facebook gedeelde afbeeldingen getoond: